Skip to content

Krachtige templates

Vanuit TRUE kregen we de vraag of we PowerPoint templates konden ontwikkelen die 100% aanpasbaar zijn in PowerPoint. Aan de hand van een eerder ontworpen template design ontwikkelden we 6 volledig geanimeerde en aanpasbare PowerPoint templates. Met deze templates kunnen ze binnen de organisatie snel schakelen met het geven van presentaties, of het nu om een algemene TRUE presentatie gaat of om een presentatie voor bijvoorbeeld een TRUE Workspace- of een TRUE Webspace presentatie. Alle teksten en elementen zijn volledig aanpasbaar in PowerPoint!

Visuals door Patswerk & Another Universe.

Animation Drone Cropped
Illustration True PowePoint Presentation

Landscaping a smarter digital world

De wereld waarin we leven wordt iedere dag slimmer. Informatie is voor iedereen toegankelijk. We staan continu met elkaar in verbinding. Producten worden diensten. Steden krijgen een digitaal hart. En thuis loggen we in op kantoor.

True ontwikkelt digitale landschappen die deze slimme digitale wereld mogelijk maken. Door web- en bedrijfsfunctionaliteit op de beste manier toegankelijk te maken voor werknemers en websitebezoekers. Alleen dan kan technologische vooruitgang maximaal bijdragen aan een duurzaam leven en een beter bedrijfsresultaat.

Dia1
Dia4
Dia7
Dia2
Dia5
Dia8
Dia3
Dia6

Smart web- & workspaces

True adviseert, bouwt, beheert en optimaliseert slimme webomgevingen en digitale werkomgevingen voor organisaties. Doordat True de kennis, middelen en mensen heeft om zowel de digitale werk- als webomgeving naadloos aan te sluiten op het applicatielandschap van haar klanten, ontstaat er een optimaal samenspel tussen de front- en back-office. Anders gezegd: tussen de webportalen waar interactie met klanten en toeleveranciers plaatsvindt en de operaties die wendbaar inspeelt op de wensen van alle stakeholders. Dit zorgt voor een maximale inrichting om op een veilige manier razendsnel te anticiperen op de veranderende vraag en waarmee ‘operationele excellence’ behaald wordt.

Landscaping the digital era since 2000

True is een volwassen tech-bedrijf met 130+ medewerkers en vestigingen in Amsterdam en Maastricht. Sinds 2000 helpt True haar klanten met het bouwen en managen van webomgevingen voor websites, webshops en webapplicaties. Daar komt nu 17 jaar ervaring in het optimaliseren van digitale werkomgevingen van Open for Support en Multrix bij.

True is onderdeel van de Broad Horizon groep. Broad Horizon is specialist op het gebied van cloud- & business-oplossingen. De groep bestaat verder uit de bedrijven Abecon, Breinwave en Great Circle.

True Slide with navigation Presentation

Work, live, play smarter

True conformeert zich niet automatisch aan industriestandaarden. True heeft een natuurlijke drang om het altijd simpeler, beter, efficiënter en vooral slimmer te doen. True bepaalt haar eigen standaard. In middelen, in mensen en in mentaliteit. Deze standaard zit in het DNA van iedere Trueligan. Want alleen de beste oplossing telt. Voor klanten, partners, maar ook voor True zelf. Zo heeft deze mantra geresulteerd in building blocks waarmee we de wereld van morgen nog slimmer kunnen maken.

Bekijk ook eens onze andere projecten

Compositie_Case_Rituals

Rituals

Corporate PowerPoint template
Read More
Composition_2024_projecten_Mailcampaigns

MailCampaigns

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More