Skip to content
ANP Logo Transparent

Intuïtieve sales presentatie voor ANP in Google Slides

Voor ANP Business hebben we een interactieve Google Slides sales presentatie ontwikkeld. Met deze indrukwekkende presentatie volledig in huisstijl kunnen ze bij ANP alle belangrijke aspecten ANP Business vertellen in 1 presentatie. Zo kunnen ze gebruik maken van een interactieve indeling en klikbare elementen waardoor de presenterende persoon gemakkelijk zijn/haar verhaal non-lineair vertellen.

ANP Team Work Active
ANP Team Working Discussion

Briefing

Vanuit het ANP (Algemeen Nederland Persbureau) kregen we de vraag of we in een relatief kort tijdsbestek een interactieve presentatie konden ontwikkelen in Google Slides. Omdat we eerder al een Google Slides template ontwikkeld hadden, konden we hier goed op voortborduren binnen de gestelde deadline. De grootste uitdaging was het interactief maken van de presentatie en deze voorzien van passende animatie, gezien het feit dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn in Google Slides.

Resultaat

Alle aangeleverde slides voor de sales presentatie van ANP hebben we in kort tijdsbestek voorzien van een passend re-design, helemaal in de krachtige huisstijl van ANP. Doordat deze presentatie helemaal opgebouwd is in Google Slides, is deze presentatie ook volledig aanpasbaar en kunnen collega’s gezamenlijk werken in de Google Slides. We hebben onszelf opnieuw uitgedaagd op het gebied van interactie en animatie (zeker omdat de mogelijkheden in Google Slides vrij beperkt zijn) en er een prachtig eindproduct van gemaakt.

ANP Sales Media Presentation Presentatie Slide/Dia
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 2
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 5
ANP Sales SLide/Dia
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 3
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 7
ANP Sales Presentatie Slide/Dia
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 4
ANP Sales Presentatie Slide/Dia 8

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_Chainn

Chainn

Interactieve sales presentatie
Read More
Composition_2024_projecten_True_Webspaces

True

Corporate PowerPoint template
Read More