Skip to content

Maak impact met jouw PowerPoint presentatie!

Wij maken jouw PowerPoint presentatie of template next level.

PowerPoint presentatie of template?

Het maken van kwalitatieve en professionele PowerPoint presentaties kan veel tijd vergen. Een fraai ontwerp en een logische presentatie-structuur, garanderen een sterke boodschap en een beter begrip bij je publiek. Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit twee opties: een op maat gemaakte losse presentatie óf een template waarmee werknemers binnen jouw organisatie zelf dynamische presentaties kunnen maken.

PowerPoint presentatie

PowerPoint is niet meer het saaie presentatieprogramma van eindeloze slides met veel te lange tekst. Vandaag de dag is het ook mogelijk om dynamische, interactieve presentaties te maken. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw presentatie blijft hangen.

Hoe werkt het? Allereerst brief je ons over de opdracht, wij denken met je mee over de verhaallijn om de boodschap zo goed mogelijk over te laten komen. Na het bespreken van een verhaallijn brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Geef je akkoord met de offerte dan gaan we voor je aan de slag! We leveren de presentatie op tijd aan zodat je nog genoeg voorbereidingstijd hebt. Bekijk hieronder een voorbeeld van een interactieve PowerPoint.

Bekijk hier de interactieve
sales presentatie van Confair

Wordt jouw presentatie ons volgende project?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

PowerPoint template

Een professionele PowerPoint template laten maken, waar de medewerkers van je organisatie daadwerkelijk gemakkelijk mee kunnen werken voor het maken van nieuwe presentaties? Wij helpen je graag.

Om synergie in je organisatie te brengen raden wij aan om te werken met een PowerPoint template en diamodellen. Wij ontwikkelen een presentatie template wat binnen de huisstijl valt en wat aanpasbaar is voor de gebruikers. Zo behoudt je de kwaliteit van je huisstijl en kan iedereen werken binnen de afgebakende kaders van het template. Bekijk hieronder een voorbeeld van een interactieve PowerPoint.

Bekijk hier het template
van Beerwulf

Wordt jouw template ons volgende project?

Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten
aan het woord

Brunel Logo

“De samenwerking met The Presentation Factory heeft alle verwachtingen waargemaakt. We zijn er samen in geslaagd om een heldere interactieve klantpresentatie op te zetten die het verhaal van onze organisatie visueel vertelt. Het team van The Presentation Factory onderscheidt zich door hun creatieve invulling, professionele aanpak en altijd flexibele houding.”

Bibi Rodel | Journey Strategy Marketing Specialist

Onderstaande
bedrijven gingen je voor

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Bekijk in onderstaande video
hoe wij te werk gaan

Wil jij ook een presentatie die blijft hangen bij jouw doelgroep? Vraag nu een offerte aan!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.