Skip to content

Prezi laten maken

Overtuig jouw publiek met een interactieve en flitsende Prezi presentatie.

Hét advies- en designbureau voor zakelijke Prezi-presentaties. Laat ons je helpen met het realiseren jouw presentatie

Prezi laten maken?

Dynamisch presenteren en een echte storyteller!

Prezi is een online presentatieprogramma dat werkt met een virtueel canvas. Hiermee kun je dynamische presentaties creëren waarbij je gebruik kan maken inzoomen en uitzoomen maar ook een ‘informatie-pad’ kan creëren. Hierdoor neem je je kijkers echt mee op reis naar je boodschap. Zet ons in als je een interactieve presentatie wilt, die je verhaal van begin tot eind, van voor naar achter, inclusief afslagen en short cuts, laat vertellen.

Compositie Powerpoint Slides 13

Prezi Classic

Een professioneel Prezi design is wat wij iedere dag realiseren voor onze klanten. Wij starten met het uitfilteren van het doel, de functie en de doelgroep (de kijker) van de Prezi presentatie. Zo komen we bij de kern en kunnen we starten met de verhaallijn van de presentatie. Zodra wij hier een duidelijk beeld van hebben, kunnen we beginnen met het concept van de Prezi. Om de Prezi zo optimaal mogelijk te laten functioneren kunnen wij eventueel een navigatie aan de presentatie toevoegen. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een Prezi Classic.

Prezi Next

Door gebruik te maken van Prezi Next ontstaan er aanklikbare navigatieknoppen waar op doorgeklikt kan worden naar relevante onderwerpen. Zo kan er direct ingespeeld worden op de vraag en kan de Prezi worden afgestemd op verschillende doelgroepen of klanten. Naast een goedlopende, mooie bedrijfspresentatie is het ook belangrijk om deze te bouwen in de huisstijl van de onderneming.

Om deze huisstijl-richtlijnen op correcte wijze te verwerken in je bedrijfspresentatie, heb je kennis nodig van design én van de techniek van Prezi. Vaak is deze kennis niet in huis en wij kunnen jullie daarbij helpen.

Compositie Powerpoint Slides 14

Bekijk hier een voorbeeld
van een Prezi Next

Onderstaande
bedrijven gingen je voor

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Wil jij ook een Prezi presentatie die blijft hangen bij jouw doelgroep? Vraag nu een offerte aan!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.