Skip to content
LogoOM_01

Slimme interactieve presentative voor het Openbaar Ministerie

We hebben voor het Openbaar Ministerie (OM) een interactieve presentatie ontwikkeld, geschikt voor allerlei mensen en afdelingen binnen de organisatie. Dankzij een interactief startmenu zijn alle onderdelen handig samengevoegd, waardoor presentatoren moeiteloos hun verhaal op een non-lineaire manier kunnen vertellen. Lekker makkelijk en flexibel!

Openbaar-Ministerie-Banner_01
Openbaar-Ministerie-Banner_02

Briefing:

Voorhetproject met het Openbaar Ministerie (OM) stond het doel centraal om een dynamische en interactieve presentatie te creëren, die door diverse medewerkers en afdelingen van het OM gebruikt kon worden. De uitdaging was om een presentatie te ontwikkelen die flexibel genoeg was voor verschillende verhalen, terwijl we toch een gevoel van samenhang en gebruiksvriendelijkheid behielden. Een interactief startmenu werd geïntegreerd om de presentatoren de vrijheid te geven om hun verhaal op een non-lineaire manier te vertellen.

Resultaat:

Het resultaat van ons project met het OM is een strakke,interactieve presentatie die perfect aansluit op de diversiteit binnen de organisatie.Of je nu vanuit juridisch perspectief, beleidsmatig oogpunt, of een andere invalshoek spreekt, deze presentatie biedt de flexibiliteit die nodig is om het verhaal op een boeiende en non-lineaire manier te vertellen. Dit project weerspiegeltonze toewijding aan het leveren van creatieve oplossingen die zowel functioneel als plezierig zijn voor de gebruiker.

Dia3
Dia6
Dia15
Dia22
Dia4
Dia12
Dia17
Dia23
Dia5
Dia14
Dia19
Dia25

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_Brunel

Brunel

Bedrijfspresentatie + template
Read More
Composition_2024_projecten_B.Amsterdam

B.Amsterdam

PowerPoint template
Read More