Skip to content
Mailcampaigns Logo Transparent

Kick-ass PowerPoint presentatie voor MailCampaigns

Voor MailCampaigns hebben we een interactieve PowerPoint sales presentatie mogen ontwikkelen. Met deze presentatie kunnen ze bij MailCampaigns alle belangrijke aspecten van hun bedrijf vertellen in 1 presentatie. Zo kunnen ze gebruik maken van een interactieve indeling en zo kan de presenterende persoon gemakkelijk een non-lineair verhaal vertellen.

MailCampaigns Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory 7

Briefing

MailCampaigns kwam met de vraag of wij een interactive presentatie konden ontwikkelen waarmee ze goed voor de dag kunnen komen bij potentiële en huidige klanten. Na een korte brainstormsessie hebben een interactieve presentatie voorgesteld, met deze presentatie kunnen ze al hun onderwerpen behandelen in een overzichtelijke presentatie.

Resultaat

Voor MailCampaigns hebben we met veel zorg een interactieve presentatie gerealiseerd. Met deze presentatie kan de gebruiker een non-lineair verhaal vertellen. Het eindresultaat is iets waar wij zelf heel trots op zijn. We hebben onszelf uitgedaagd op het gebied van interactie maar ook zeker op het gebied van animatie. Beide komt het in de presentatie perfect naar voren.

Dia1
Dia4
Dia7
Dia10
Dia13
Dia16
Dia2
Dia5
Dia8
Dia11
Dia14
Dia17
Dia3
Dia6
Dia9
Dia12
Dia15

Dé e-mail marketing specialisten

MailCampaigns is jong, maar ambitieus en talentvol. MailCampaigns zet op een effectieve manier e-mail marketing in. De mogelijkheden zijn eindeloos met e-mail marketing. En MailCampaigns bied oplossingen op maat en commitment op resultaat. Zo realiseren ze de groei van hun klanten.

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_ANP

ANP
Algemeen Nederlands Persbureau

Interactieve sales presentatie
Read More
Composition_2024_projecten_Landal

Landal GreenParks

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More