Skip to content
mailcampaigns-logo-2020-compact-kopie

Kick-ass PowerPoint presentatie voor MailCampaigns

Voor MailCampaigns hebben we een interactieve PowerPoint sales presentatie mogen ontwikkelen. Met deze presentatie kunnen ze bij MailCampaigns alle belangrijke aspecten van hun bedrijf vertellen in 1 presentatie. Zo kunnen ze gebruik maken van een interactieve indeling en zo kan de presenterende persoon gemakkelijk een non-lineair verhaal vertellen.

Mailcampaigns-1
Composition_Mailcampagins

Briefing

MailCampaigns kwam met de vraag of wij een interactive presentatie konden ontwikkelen waarmee ze goed voor de dag kunnen komen bij potentiële en huidige klanten. Na een korte brainstormsessie hebben een interactieve presentatie voorgesteld, met deze presentatie kunnen ze al hun onderwerpen behandelen in een overzichtelijke presentatie.

Resultaat

Voor MailCampaigns hebben we met veel zorg een interactieve presentatie gerealiseerd. Met deze presentatie kan de gebruiker een non-lineair verhaal vertellen. Het eindresultaat is iets waar wij zelf heel trots op zijn. We hebben onszelf uitgedaagd op het gebied van interactie maar ook zeker op het gebied van animatie. Beide komt het in de presentatie perfect naar voren.

Dia5
Dia14
Dia33
Dia8
Dia21
Dia12
Dia32

Dé e-mail marketing specialisten

MailCampaigns is jong, maar ambitieus en talentvol. MailCampaigns zet op een effectieve manier e-mail marketing in. De mogelijkheden zijn eindeloos met e-mail marketing. En MailCampaigns bied oplossingen op maat en commitment op resultaat. Zo realiseren ze de groei van hun klanten.

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_Yala

YALA luxury canvas lodges

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More
Compositie_Case_OM

Openbaar Ministerie

Corporate PowerPoint template
Read More