Skip to content

Broad Horizon

Vanuit Broad Horizon kwam er de vraag of we in de huisstijl een template konden ontwikkelen die volledig aanpasbaar is, maar ook geanimeerd is. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen toegepast waardoor we uiteindelijk met succes een volledig aanpasbaar PowerPoint template hebben ontwikkeld.

Visuals door Another Universe & The Presentation Factory

Broad Horizon Financials Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory Animatie

Broad Horizon gelooft dat ze aan de vooravond staan van een langdurig en diepgaand proces van technologische transformatie. In hun visie zal iedere organisatie in elke industrie zichzelf opnieuw moeten uitvinden, gedreven door de disruptieve kracht van Cloud, Big Data en Internet of Things. Organisaties zullen uitgroeien tot IT-organisaties die voortdurend bezig zijn om hun kern applicaties te optimaliseren. 

De missie van Broad Horizon is om organisaties te helpen succesvol te transformeren om op die manier maximaal de mogelijkheden van de nieuwe digitale maatschappij te kunnen benutten. 

Broad Horizon Logo Animatie

Briefing

Broad Horizon was opzoek naar een presentatie waarbij ze zelf een aantal zaken aan konden passen en slides toe konden voegen. Na het eerste gesprek was al snel duidelijk dat het ging om een volledig diamodel, waarbij ze het liefst alles zelf aan konden passen. Ook was er de wens om de presentatie op te bouwen in verschillende thema’s, zodat er per thema makkelijk slides toegevoegd of verwijderd konden worden.

Resultaat

We bouwden een volledig diamodel in de strakke huisstijl van Broad Horizon welke voor 100% aanpasbaar is in PowerPoint. Alle slides hebben we zo opgemaakt en geanimeerd, waardoor medewerkers alleen maar teksten en afbeeldingen kunnen wijzigen. Ook grafieken en tabellen kunnen in de huisstijl worden opgemaakt.

 

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_Mailcampaigns

MailCampaigns

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More
Composition_2024_projecten_Yala

YALA luxury canvas lodges

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More