Skip to content
Logo-Landal

Interactief salesdeck voor Landal GreenParks

Voor Landal GreenParks hebben we een interactieve PowerPoint sales-presentatie gemaakt waarmee ze 100% het gevoel van de organisatie over kunnen brengen. Door gebruik te maken van een interactieve indeling kan de presenterende persoon een non-lineair verhaal vertellen.

Afbeelding1-1
Streamer_Header_Slogan-scaled

Briefing

Landal GreenParks heeft ons benaderd voor het ontwikkelen van hun nieuwe corporate presentatie. Alle onderdelen moesten samengevoegd worden in één groot non-lineair verhaal, helemaal in lijn met de huisstijl.

Resultaat

We bouwden een interactieve presentatie waarmee de gebruikers non-lineair hun verhaal kunnen vertellen. Het eindresultaat was verbluffend en alle van tevoren uitgedachte animaties en interacties vielen precies op de juiste plek! Alle onderdelen die we erin verwerkt hebben, kregen allemaal de juiste plaats in de presentatie zodat de gebruiker er op zijn eigen manier doorheen kon navigeren.

Dia1
Dia5
Dia12
Dia2
Dia10
Dia13
Dia3
Dia9

Landal had de wens om het verhaal zelf in te kunnen delen en te beslissen waar ze over wilde praten. Als een onderwerp niet belangrijk was op dat moment zou deze over geslagen moeten kunnen worden. Dat is dus exact wat we voor ze hebben gedaan. Een interactieve presentatie waarbij je onderwerpen over kunt slaan indien gewenst.

Met behulp van het menu kun je naar het gewenste onderwerp navigeren. Ook zijn er slides met aanklikbare elementen om op deze manier meer informatie weer te geven.

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_DML

Dutch Media Lab

Interactieve sales presentatie
Read More
Composition_2024_projecten_Mailcampaigns

MailCampaigns

Interactieve bedrijfspresentatie
Read More