Skip to content
Brunel Logo Transparent

Brunel Navigator, Een complete salestool

Met de Brunel Navigator PowerPoint hebben we voor Brunel Nederland dé ultieme sales tool ontwikkeld waar dagelijks een kleine honderd Brunellers mee op pad gaan. De Brunel Navigator bevat een aantal onderdelen waardoor men makkelijk het gesprek kan sturen. Ook bevat de presentatie een interactief hamburger-menu waarmee ze makkelijk kunnen switchen van onderdeel.

Brunel_01

Tijdens het gesprek kan de presentator door de presentatie heen navigeren. Daarom hebben we van het logo een kompas gemaakt in de Brunel stijl.

Aan de hand van verborgen knoppen kan de presentator het gesprek zo leiden dat het verhaal kort en krachtig blijft en hij/zij geen dingen dubbel gaat vertellen of dingen gaat vertellen die totaal niet van toepassing of relevant zijn.

In 1975 vond ingenieur Jan Brand vanuit een klein kantoor in Delft een tijdelijke baan voor een collega-ingenieur. Deze eerste plaatsing luidde het begin in van een wereldwijd succesverhaal in flexibele personeelsoplossingen.

 

Inmiddels Brunel is uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener met ruim 12.000 medewerkers in 37 landen. In alles wat Brunel doet volgen zij hun gevoel voor ondernemerschap

 

en hun resultaatgerichte aanpak. Maar het zijn de mensen die de organisatie uniek maken. Hun motivatie, passie en flinke dosis energie vormen het geheim van succes van Brunel.

Dia1
Dia4
Dia7
Dia10
Dia13
Dia16
Dia19
Dia22
Dia2
Dia5
Dia8
Dia11
Dia14
Dia17
Dia20
Dia23
Dia3
Dia6
Dia9
Dia12
Dia15
Dia18
Dia21
Dia24

Bekijk ook eens onze andere projecten

Compositie_Case_Rituals

Rituals

Corporate PowerPoint template
Read More
Compositie_Case_OM

Openbaar Ministerie

Corporate PowerPoint template
Read More