Skip to content

Bekijk onze PowerPoint voorbeelden

Wil jij een PowerPoint presentatie maken en ben je op zoek naar inspiratie? Er is enorm veel mogelijk in PowerPoint. Bekijk vier van onze presentaties om inspiratie op te doen.

Beerwulf Custom PowerPoint Template 50-50
Bavaria PowerPoint Template Title Slide
Rituals PowerPoint Template
Defenture PowerPoint Template Text Slide
Beerwulf Custom PowerPoint Template 50-50
Bavaria PowerPoint Template Title Slide
Rituals PowerPoint Template
Defenture PowerPoint Template Text Slide
Playstation PowerPoint Template
Panik Button Template Quote Slide
Pon Equipment PowerPoint Template Title Slide
Cobra CRM Template 3 Columns Text Slide
Ritual Custom PowerPoint template
Playstation PowerPoint Template
Panik Button Template Quote Slide
Pon Equipment PowerPoint Template Title Slide
Cobra CRM Template 3 Columns Text Slide
Ritual Custom PowerPoint template

Wij maken professionele &
Creatieve presentaties

The Presentation Factory is het ontwerpbureau voor PowerPoint presentaties die net wat meer aandacht verdienen. Met een tal specialisten werken wij iedere dag met veel plezier aan presentaties van onze klanten. Zorg voor een krachtig verhaal en een boodschap die blijft hangen dankzij een mooi ontwerp en een logische presentatie-opbouw. Bekijk hieronder onze PowerPoint voorbeelden.

PowerPoint template

Naast volledig afgebouwde presentatie kunnen wij je ook ondersteunen met PowerPoint templates. Een PowerPoint template is een ideaal middel als er meerdere collega’s/afdelingen met een vast stramien dienen te werken. In een template kunnen wij bepaalde elementen vastzetten (diamodellen) om zo synergie te creëren binnen de huisstijl. Nieuwsgierig? Bekijk hier een voorbeeld van een PowerPoint template.

Interactieve bedrijfspresentatie

Voor Landal GreenParks hebben we een interactieve PowerPoint sales-presentatie gemaakt waarmee ze 100% het gevoel van de organisatie over kunnen brengen. Door gebruik te maken van een interactieve indeling kan de presenterende persoon een non-lineair verhaal vertellen.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commuat.”

Download hier twee gratis professionele PowerPoint templates!

Wil jij goed en professioneel voor de dag komen? Download dan onze gratis PowerPoint templates. Deze zijn voor 100% ontworpen in PowerPoint en daardoor geheel te customizen naar jouw eigen ‘huisstijl’!

Marketing presentatie Mercer
Marketing presentatie Mercer

Overtuigende sales presentatie

Voor Confair Consultancy bouwden we een overtuigende interactieve sales presentatie. Daarbij hebben we een extra focus gegeven op het kandidaat sourcing’ verhaal. Deze hebben we als een dynamische funnel gebouwd en geanimeerd, volledig in PowerPoint!

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cill.”

Interactieve voorlichtings- presentatie

ROC West-Brabant is begonnen aan een reis vol ambitie en vol verandering. Tot en met de naam. Curio is intern al een begrip, maar het moet de harten nog winnen. Veel is nog in wording; de besturing, de persoonlijkheid, het gezicht naar buiten.

Wij hebben de nieuwe brand identity doorvertaald naar interactieve PowerPoint presentaties voor alle MBO- en middelbare scholen die onder Curio vallen. Bekijk hier het verbluffende resultaat!

Voordelen van een professioneel
PowerPoint template

Schermafbeelding ANP2
Schermafbeelding ANP
Checkmark_01

Gebruiksvriendelijk

Elke medewerker kan een mooie en professionele presentatie maken dankzij onze instructies en handleiding. Dus voor ieder niveau toegankelijk.

Checkmark_01

Snel en efficiënt

Dankzij de voorgeselecteerde slides bouw je eenvoudig en snel je presentatie.

Checkmark_01

Visueel mooi

Eindelijk professionele, huisstijl-conforme presentaties. Een template tilt jouw presentatie direct naar een hoger level.

Meer info over een professioneel PowerPoint template?

Hoe gaan we te werk?

Wordt jouw presentatie ons volgende project? Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Max. file size: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.