Skip to content

PowerPoint
Template

Overtuig jouw doelgroep met een interactieve, dynamische PowerPoint presentatie.

Compositie Powerpoint Slides 15 Mobiel

PowerPoint presentaties met een ‘wauw’ factor. Laat ons je helpen met het realiseren van jouw presentatie template

Bavaria Presentatie Powerpoint Presentation Factory Dia
Rituals Presentatie Powerpoint Presentation Factory Dia
Beerwulf Presentatie Powerpoint Presentation Factory Dia
Cobra Presentatie Powerpoint Presentation Factory Dia

Customized
PowerPoint
template

Customized PowerPoint template

Wil je zelf (snel) een presentatie kunnen samenstellen maar wil je wél dat deze mooi is en ontworpen door een professional?

Met een op maat gemaakt PowerPoint template door The Presentation Factory krijg je voorgeprogrammeerde slides die makkelijk aan te passen zijn. Laat je veelgebruikte slides ontwerpen in jullie huisstijl en zorg voor een eenduidige en snelle manier van PowerPoint presentaties bouwen voor jou én je hele team.

Templates met een ‘wauw’- factor

Hoeveel tenenkrommende PowerPoint presentaties heb jij al voorbij zien komen? En wees eerlijk: hoeveel verschillende presentaties (en stijlen) zweven er bij jullie rond? Over smaak valt te twisten maar niet als het gaat over hoe je bedrijf zich presenteert naar de buitenwereld.

Maak nu een einde aan lelijke PowerPoint presentaties en zorg voor mooie eenduidige bedrijfspresentaties middels onze PowerPoint template. Geheel binnen de huisstijl van de organisatie. Wij zorgen voor de ‘wauw’ factor zodat saaie presentaties verleden tijd zijn.

Onze PowerPoint templates zijn:

Checkmark Icoon

Gebruiksvriendelijk

Elke medewerker kan een mooie en professionele presentatie maken dankzij onze instructies en handleiding. Dus voor ieder niveau toegankelijk.

Checkmark Icoon

Snel en efficiënt

Dankzij de voorgeselecteerde slides bouw je eenvoudig en snel je presentatie.

Checkmark Icoon

Visueel aantrekkelijk

Eindelijk professionele, huisstijl-conforme presentaties. Een template tilt jouw presentatie direct naar een hoger level.

Bekijk hier het PowerPoint template van B. Amsterdam

Een PowerPoint template laten maken?

Kies je er voor een PowerPoint template te laten maken? Dan kies je ervoor dat iedereen binnen je organisatie kan werken binnen jullie huisstijl. The Presentation Factory biedt een professioneel PowerPoint template waarmee je medewerkers eenvoudig de juiste slides kunnen selecteren en aanpassen.

Wij zorgen ervoor dat het template geheel voldoet aan jouw wensen. Samen bepalen we het aantal slides en nemen we het design door. Daarna gaan wij bouwen. Na oplevering kun je zelf aan de slag. Je bent dan niet meer afhankelijk van ons om mooie, professionele PowerPoint presentaties te maken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Met een customized PowerPoint Template bouwt íedereen simpel en snel een bedrijfspresentatie in stijl!

Onderstaande
bedrijven gingen je voor

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Veelgestelde
vragen over een
PowerPoint templates

Staat jouw vraag er niet tussen?

Een PowerPoint-template biedt aanzienlijke voordelen voor je bedrijf. Allereerst zorgt het voor een consistente en professionele uitstraling van al je presentaties. Dit betekent dat ongeacht wie de presentatie maakt, de huisstijl van je bedrijf behouden blijft, wat een uniforme en herkenbare visuele identiteit creëert. Bovendien bespaart een template tijd, aangezien medewerkers nietvanaf nul hoeven te beginnen. Ze kunnen eenvoudig de vooraf ingestelde slides gebruiken, wat resulteert in efficiëntie en consistentie in al je communicatie-uitingen.

Onze PowerPoint-templates zijnzeer gebruiksvriendelijk. Iedere medewerker kan eenvoudig en snel een professionele presentatiemaken, of je nu een doorgewinterde presentator bent of net begint, onze templates zijn ontworpen om intuïtief te zijn en een soepele ervaring te bieden bij hetcreëren van presentaties die consistent zijn met de huisstijl.

Absoluut, we geloven in een samenwerking op maat. We werken nauw met je samen om niet alleen het aantal slides te bepalen, maar ook om het design en de indeling van het template volledig aan jouw specifieke wensen en behoeften aan te passen. Of je nu behoefte hebt aan een compacte presentatie of een uitgebreide set slides, ons doel is om een template te leveren dat perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

Zeker, we nodigen je uit om onze PowerPoint-template voorbeelden te bekijken op deze pagina om een duidelijk beeld te krijgen van de creatieve mogelijkheden en diversiteit die we bieden. Deze voorbeelden laten zien hoe onze templates verschillende bedrijven en sectoren hebben geholpen om professionele en consistente presentaties te creëren die impact maken op hun doelgroep.

Wordt jouw custom template ons volgende project? Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.