Skip to content
B Amsterdam Logo Square

Powerpoint Template voor B.Amsterdam

Voor B. Amsterdam ontwikkelden wij een template welke voor 100% aanpasbaar is in PowerPoint. Dit template kan op elk moment aangepast en ingezet worden binnen de organisatie van B. Amsterdam door iedere werknemer zonder de huisstijl te overtreden.

B Amsterdam Progression metre
Slides PowerPoint Presentation Composition

Let’s build business together

Met 40.000 vierkante meter en drie gebouwen is B. Amsterdam het grootste startup ecosysteem in Europa. B. is een creatieve werkruimte voor innovatie, onderwijs en groei. We bouwen een brug tussen startups, creatieven en bedrijven om ze samen te brengen en manieren te vinden om contact te maken met, te leren van- en met elkaar te groeien. Door deel uit te maken van de B.-gemeenschap, krijgt u toegang tot de juiste ruimtes, toolset, kennis en sociale omgeving om uw bedrijf op de best mogelijke manier te verbeteren.

Om groei mogelijk te maken, of u nu een beginnende ondernemer of een ervaren ondernemer bent, biedt B. Amsterdam tal van diensten en faciliteiten. Wij kunnen u voorzien van een kantoorruimte, een coworking-ruimte, een evenementenruimte of een vergaderruimte, noem maar op. We hebben ook twee lounges, een fitnessruimte, een bioscoop, parkeerplaatsen en zelfs een restaurant op het dak met uitzicht op Amsterdam.

B. Amsterdam heeft drie gebouwen, B.1, B.2 en B.3. Hoewel het concept van de gebouwen hetzelfde is, hebben B.2 en B.3 een andere focus. B.2 biedt een dynamische werkplek voor startups en bedrijven, maar nu met de focus op innovatieve startups voor het internet van Things, HR Technology en FinTech. B.3 is het centrum van bedrijfsinnovatie waar innovatieve oplossingen worden ontwikkeld.

Dia1
Dia4
Dia7
Dia10
Dia14
Dia2
Dia5
Dia8
Dia11
Dia3
Dia6
Dia9
Dia13

Briefing

B.Amsterdam was op zoek naar een presentatie tool waarbij het mogelijk was om alle collega’s in dezelfde pakkende huisstijl van B.Amsterdam te laten werken. Daarbij was er vraag naar interactie in een presentatie die voor de gebruiker niet aanpasbaar is.

 

Resultaat

We bouwden een volledig diamodel welke voor 100% aanpasbaar is in PowerPoint. Alle slides hebben we zo opgemaakt en geanimeerd, waardoor medewerkers alleen maar teksten en afbeeldingen kunnen wijzigen. Missie geslaagd!

 

“We bring entrepreneurship within everyone’s reach by providing the right spaces, toolset and social environment”

Bekijk ook eens onze andere projecten

Composition_2024_projecten_Curio

Curio

Voorlichtingspresentatie + template
Read More
Composition_2024_projecten_Broad

Broad Horizon

Interactieve sales presentatie
Read More