Skip to content

Sales
presentatie

Een sales presentatie ontworpen door The Presentation Factory overtuigt! We creëren een overtuigende sales presentatie om jullie verkoopverhaal nóg meer impact te geven.

Compositie Powerpoint Slides 17 Mobiel
Compositie Powerpoint Slides 8

PowerPoint sales
presentatie

Zorg voor meer impact en overtuigingskracht door middel van een sales presentatie van The Presentation Factory! Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken, dus zorg ervoor dat deze staat als een huis. Geef je verhaal kracht met een dynamische sales presentatie en overtuig je huidige én potentiele klant.

Momenteel is een goede (online) verkooptool van groot belang. Overtuigen ‘op afstand’ vraagt -naast een goed verhaal- om een goede visuele vertaling. Je publiek ‘leest’ mee en dat is in een online omgeving van groot belang! Wij versterken jouw boodschap tijdens je (online) verkoopgesprek, door middel van een presentatie met mooie visuals, juiste foto’s en animaties. Maak een onuitwisbare indruk met een creatieve en op-maat-gemaakte sales presentatie.

Optimaliseer de
slagingskans van
jouw verkoopteam

Met een unieke en mooie sales presentatie onderscheidt jouw verkoopteam zich van jullie concullega. Je team komt professioneel en verzorgd voor de dag, ook bij online-gesprekken! Daarnaast bespaar je jouw team een hoop kostbare tijd met een voor-ontworpen presentatie geheel in huisstijl en gebouwd op jullie verhaal en identiteit. Onze sales presentaties zijn zo ontworpen dat ze werkbaar zijn voor elke gebruiker en altijd via de mail te verzenden zijn. Of ze nu gebruikt worden voor (online) verkoopgesprekken of voor (online) vergaderingen, ze zijn gebruiksvriendelijk voor ieder niveau.

We creëren een overtuigende sales presentatie om jullie verkoopverhaal meer impact te geven.

Laat je sales presentatie bouwen door
een professional en je presentatie zal:

Checkmark Icoon

Een helder verhaal vertellen

Met behulp van onze presentaties vertel jij een duidelijk en overzichtelijk verhaal.

Checkmark Icoon

Meer impact maken

Met een zorgvuldig gemaakte presentatie zorgen wij ervoor dat jouw verkooppresentatie een blijvende impact heeft op je publiek.

Checkmark Icoon

Geheel in huisstijl zijn

Jouw merkidentiteit straalt door in de hele presentatie voor een professionele uitstraling.

Checkmark Icoon

Meer zelfvertrouwen geven

Door een professionele presentatie, sta je met meer zelfvertrouwen voor je potentiële klanten en partners.

Checkmark Icoon

Een onuitwisbare indruk maken

Onze presentaties laten een blijvende indruk achter, waardoor je merk top-of-mind blijft bij je doelgroep.

Checkmark Icoon

Geheel online te gebruiken zijn

Jouw presentatie is volledig online toegankelijk, wat flexibiliteit biedt in het delen en presenteren, waar en wanneer je maar wilt.

Van Halteren Technologies Dia/Slide Powerpoint Presentatie
Brunel Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory
Chainn Presentatie Slide/Dia PowerPoint
Brunel Team

Jouw verhaal
onze expertise

Veel bedrijven gingen je al voor en hebben prachtige resultaten geboekt met hun sales presentatie ontworpen door The Presentation Factory. Wij werken iedere dag met een creatief team om presentaties te bouwen op het hoogste niveau. Laat ons jouw presentatie tot een hoger level tillen zodat jij je bezig kan houden met het belangrijkste: je publiek overtuigen.

Makkelijke navigatie in jouw PowerPoint presentatie

Iedere (potentiele) klant is anders en iedere verkoopgesprek vraagt om inspelen op de klantvraag.

Voor sales presentaties bouwen wij vaak een interactief menu zodat je niet alle slides van begin tot einde hoeft af te gaan. Zo navigeer je alleen naar relevante slides, zodat je jouw verhaal per klant kunt customizen of in kan spelen op specifieke vragen.

PowerPoint, Prezi
of Google slides

De combinatie van een goede, visueel aantrekkelijke en informatie overbrengende presentaties maakt ons als bedrijf uniek. Wij bedenken, bouwen en maken de presentatie niet alleen, wij zorgen ook voor topservice, een betaalbare prijs en herbruikbare presentaties!

Onderstaande
bedrijven gingen je voor

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Veelgestelde
vragen over een sales bedrijfspresentatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Onze presentaties zijn zorgvuldig ontworpen om een helder, overzichtelijk en boeiend verhaal te vertellen. Door strategisch gebruik te maken van tekst, visuals en grafieken zorgen we ervoor dat je boodschap duidelijk en gedenkwaardig overkomt. Hierdoor maak je niet alleen meer impact op je publiek, maar wordt ook je merkidentiteit op een professionele manier weergegeven.

Absoluut, onze salespresentaties zijn specifiek ontworpen met het oog op effectiviteit, zowel in persoonlijke als online verkoopgesprekken. Ze bevatten aantrekkelijke visuals, gepaste foto’s en animaties om de aandacht van je publiek vast te houden, zelfs in een virtuele omgeving. Hierdoor kun je overtuigend ‘op afstand’ presenteren en je boodschap krachtig overbrengen.

Een op maat gemaakte presentatie geeft je verkoopteam een concurrentievoordeel. Het zorgt voor een professionele uitstraling die indruk maakt op klanten en partners.Door voor-ontworpen slides in huisstijl bespaart het team kostbare tijd en presenteert het zich altijd op een consistente en verzorgde manier. Dit onderscheidt je team in de markt en versterkt het imago van je bedrijf.

Ja, onze salespresentaties zijn zeer flexibel en kunnen aangepast worden aan de specifieke eisen en terminologie van diverse bedrijfssectoren. Of je nu actief bent in de technologie, gezondheidszorg, financiën of eenandere sector, we begrijpen dat elk bedrijfslandschap unieke behoeften heeft. Onze aanpak is gericht op het leveren van aanpasbare en effectieve presentaties die werkbaar zijn voor gebruikers van elk niveau binnen jouw organisatie.

Wordt jouw presentatie ons volgende project? Laat je gegevens achter en we nemen contact op!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.