Skip to content

Pitch deck laten maken?

Overtuig jouw doelgroep met een op maat gemaakt pitch deck door professionals.

Compositie Powerpoint Slides 18 Mobiel
Mowli Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory
Bamboi Presentation Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory
Airbridge Equity Partners Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory
BitCoin Presentatie Slide/Dia TPF Presentation Factory

Overtuig jouw publiek!

The Presentation Factory ondersteunt ondernemers en start-ups met een overtuigende presentatie voor het binnenhalen van investeringen. Staat er een belangrijke (investerings-) pitch op de planning? Overtuig nu met een pitch presentatie gebouwd door ons!

Wij begrijpen hoe groot het belang is en hoeveel er van deze pitch afhangt. Hoe belangrijk het is om je verhaal helder en overtuigend neer te zetten. Wij weten op een creatieve manier veel (vaak financiële) data in een presentatie te verwerken, zonder de essentie van je verhaal te verliezen. Want het werven van investeringen vraagt ​​om een ​​beknopte, visuele presentatie met impact.

Een PowerPoint-presentatie om investeerders te overtuigen

Een pitch en investeringspresentatie die de aandacht trekt en jouw idee perfect overbrengt. In welke fase je bedrijf of idee zich ook bevindt, wij zorgen ervoor dat jouw dienst of product op de juiste manier visueel gemaakt wordt. Wij zorgen voor een logische opbouw, creatieve visuals en overtuigende figuren om de specifiek gevraagde informatie te verwerken. Wij brengen alle informatie terug naar de kern zodat jij je bezig kan houden met het belangrijkste: je publiek overtuigen.

Meerdere ondernemers gingen je voor!

Van grote technische bedrijven tot start-ups, wij hebben veel bedrijven al mogen ondersteunen in hun verhaal. Wij zijn trots dat we velen daarvan ook nog mogen bijstaan in het succesvol door-ontwikkelen van hun marketinguitingen.

Naast (en na) het ontwerpen van een investeringspitch hebben we ook veel start-ups mogen helpen met het uitrollen van hun huisstijl en merkidentiteit. Vaak zien wij dat -door de snelle groei van een bedrijf- de merkidentiteit achterblijft of helemaal niet vastgesteld wordt. Wij helpen je graag met het ontwerpen en vaststellen van deze creatieve uiting van je bedrijf.

Compositie Powerpoint Slides 19

Bekijk hier de PowerPoint presentatie van Confair

Geheimhouding en vertrouwen

Het ondertekenen van geheimhoudingsovereenkomsten is voor ons dagelijkse kost. Hierdoor zijn onze interne processen en systemen ingericht op vertrouwelijke informatie en worden onze medewerkers veelvoudig gewezen op de gevoelige data waarmee zij werken. Jouw verhaal is bij ons in veilige handen.

Onderstaande
bedrijven gingen je voor

Van groot tot klein, elk bedrijf is voor ons uniek.

Veelgestelde
vragen over een
Pitch- en investeringspresentatie

Staat jouw vraag er niet tussen?

Een op maat gemaakt pitch deck is van cruciaalbelang voor het overtuigen van investeerders. Het fungeert als een krachtig instrument om je ideeën of bedrijf op een heldere en overtuigende manier te presenteren. Door essentiële informatie op een visueel aantrekkelijke manier te delen, vergroot het de kans op het aantrekken van investeringen. Het stelt je in staat om je verhaal op een gestructureerde wijze te vertellen, waardoor investeerders de waarde en het potentieel van jouw onderneming beter begrijpen.

Of je nu een start-up bent die aan het begin staat van zijn reis of een gevestigde onderneming die op zoek is naar extra financiering, een op maat gemaakt pitch deckkan in elke fase van je bedrijf van onschatbare waarde zijn. Voor start-ups kan het dienen als een krachtige tool om hun visie en potentieel te benadrukken, terwijl gevestigde bedrijven het kunnen gebruiken om nieuwe investeerders aan te trekken of bestaande partnerschappen te versterken. Het is een krachtig instrument om je verhaal duidelijk en overtuigend te communiceren.

Absoluut. We begrijpen het belang van vertrouwelijkheid bij pitch decks. We zijn ervaren in het omgaan met gevoelige informatie en hanteren strikte protocollen voor geheimhouding.Bij The Presentation Factory nemen we de bescherming van jouw gegevens serieus, zodat je met vertrouwen je bedrijfsinformatie met ons kunt delen. Jouw verhaal is bij ons in veilige handen.

Onze pitch decks onderscheiden zich door creatieve visuals, een logische opbouw en het vermogen om financiële data op een begrijpelijke manier te presenteren. Wij brengen alle informatie terug naar de kern, waardoor jouw boodschap effectief en impactvol wordt overgebracht. Met aandacht voor detail zorgen wij ervoor dat je pitch deck niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook deessentie van jouw verhaal op een onderscheidende manier overbrengt.

Wordt jouw pitch deck ons volgende project? Laat je gegevens achter en we nemen contact op

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.