PowerPoint

YouTube video toevoegen

In PowerPoint heb je verschillende mogelijkheden om je presentatie echt helemaal af te maken. Zo kan je een YouTube filmpje toevoegen in PowerPoint zonder dat je hem hebt opgeslagen op je computer. Je kunt namelijk met een URL heel makkelijk een YouTube video toevoegen aan je presentatie.

1. Om een filmpje toe te voegen heb je wel een internetverbinding nodig

2. Klik op invoegen en ga naar de knop video

3. Klik dan op de optie online video

Youtube-video-toevoegen-aan-presentatie-1

4. Ga naar de YouTube video die je wil toevoegen

5. Kopieer de link van de YouTube video

6. Ga weer naar PowerPoint en zet de link in het open venster

Youtube-video-toevoegen-aan-presentatie-2