Skip to content
Yala Presentatie Powerpoint Presentation Factory Dia/Slide

Animatie Tips.

Problemen met het animeren van je PowerPointpresentatie? Hulp nodig? Wij hebben wat tips voor een mooie presentatie!

Als je nog nooit een PowerPoint hebt gemaakt en niet veel weet over het maken van animaties kan het erg lastig zijn een fatsoenlijke presentatie te maken. Animaties zijn nu eenmaal nodig om je presentatie interessant te maken. Gelukkig weten wij hoe je mooie animaties kan maken zonder veel kennis te hebben van het programma. Hier zijn een stel regeltjes waar je je aan kan houden bij het animeren van je presentatie.

Bepaal de sfeer van je presentatie.

Blog Image Marketing Presentation

Is je presentatie erg serieus? Of juist erg speels? Het bepalen van de sfeer die je wilt overbrengen in je presentatie bepaald veel van je animaties, bij een serieuze presentatie is het toepasselijk als de animaties die je gebruikt erg genuanceerd en soepel zijn. Terwijl je bij een speelse presentatie over je cavia je eerder erg overdreven en springend animaties moet hebben.

Wat wil je animeren?

Vraag jezelf wat je geanimeerd wilt hebben in de presentatie. Als een slide binnen komt wil je misschien dezelfde slide design behouden, maar nieuwe informatie binnen laten komen door middel van animaties. Weten wat je wilt animeren helpt ook met het maken van toepassende animaties.

Leer de tijdlijn te gebruiken.

Bij het maken van de animaties zie je links altijd een tijdlijn met de volgorde van de animaties. Leer deze tijdlijn te gebruiken om erachter te komen welke volgorde je gaat gebruiken voor je animaties.

Als je deze drie tips volgt heb je zo een stel mooie animaties voor in je presentatie. Met goede animaties maak je indruk bij je publiek, zelfs als je onderwerp niet boeiend is!

Kunnen wij je helpen met het maken van een foutloze presentatie? Wij hebben meegedacht over tal van presentaties en bouwen de perfecte PowerPoint, Google Slides of Prezi voor jou. Neem contact met ons op!

Deel dit stuk