Skip to content
_template_blog-hero-image

PREZI NEXT: De nieuwste software van Prezi

Goed nieuws! Prezi heeft zojuist haar nieuwste software gelanceerd, genaamd Prezi Next. De nieuwe versie van Prezi is volledig gebouwd op HTML5 en neemt hiermee afscheid van Flash, dat maakt dat de Prezi’s gemaakt in Prezi Next een stuk vloeiender lopen.

_template_blog-image_01

1.Presenteren

Het presenteren in Prezi Next is eenvoudiger geworden. Zo kun je je vrij bewegen door de verschillende topics in je Prezi. Je klikt simpelweg op een topic en je gaat er direct naartoe. Door deze non-lineaire benadering kun je je presentatie dus voor meerdere doeleinden gebruiken.

Tip: een handige nieuwe functie is de ‘terugknop’ in je slide. Deze knop zorgt ervoor dat je weer terug kunt naar het beginscherm met al je topics.

2.Analyseren

Nog een hele belangrijke toevoeging is de presentatie analytics! Tenslotte eindigt je presentatie niet nadat je het gegeven hebt; je wilt je klant ook een link sturen zodat ze het verhaal nog eens rustig kunnen nalezen.

“Kun je met je presentatie ook data meten?”, horen we je je afvragen. Ja! Prezi Next stelt je in staat om data te genereren over je presentatie. De inzichten die je hier mee kunt opvragen zijn bijvoorbeeld:

Je kunt dus eenvoudig achterhalen wat een uitstapmoment is, waar de aandacht verzwakt of wat juist de meeste aandacht trekt. Zo kun je je verhaal nog scherper maken!

Oftewel: de perfecte tool om je inzicht te geven en om je business funnel te verbeteren.

Samengevat

Kortom, een hele wenselijke update om op Next level te presenteren.  Het belangrijkste verbeterpunt is dat je je publiek echt kunt laten zien wat van toepassing is voor die specifieke klant. Overbodige informatie kun je eenvoudig overslaan!

Geïnteresseerd en wil je ook werken met Prezi Next? Neem contact op met de presentatiespecialisten van The Presentation Factory. Geef ons een belletje op 076 513 98 74 of stuur je mail naar jordi@presentationfactory.nl . We komen graag langs om je er alles over te vertellen.

_template_blog-image_02

Kunnen wij je helpen met het maken van een foutloze presentatie? Wij hebben meegedacht over tal van presentaties en bouwen de perfecte PowerPoint, Google Slides of Prezi voor jou. Neem contact met ons op!

Deel dit stuk